IEMAND DIE BINNEN OF BUITEN DE LIJNTJES OPEREERT EN DOOR MIDDEL VAN TAAL GEEN VERKOOPPRAATJES MAAR GELOOFWAARDIGHEID CREËERT.

W A T

STOMMELOU SCHRIJFT TEKSTEN

Wat wordt het, binnen of buiten de lijntjes? Ik doe beiden.

Zoek jij een creatieve insteek voor jouw nieuwe merk, website of video? Ik denk met je mee, verplaats me in jouw publiek en maak de passende woorden tot story. Of, heb je simpelweg moeite jouw boodschap om te zetten naar een behapbare tekst? Niet zo gek, want het is toch echt een vak. Ik help je jouw punt te maken en de boodschap te verduidelijken. Hierin hoeft jouw tekst niet altijd die creatieve WOW-factor te hebben: soms wil je vooral zichtbaar en vindbaar zijn, bijvoorbeeld door middel van blogs.

Marketing

Webteksten
Blogs
Social media ads
Linkedin-profielen
Social media posts
Pitches

Branding

Storytelling
Voice over-tekst voor video
Benaming
Slogan

Praktisch

Brochureteksten
Nieuwsbrieven
Offerteteksten
Productomschrijvingen

Ervaren binnen de vakgebieden

Horeca
Beeld & design
Vastgoed
ICT
Zorg
Onderwijs

H o e

Werkwijze

Grapje, er is helemaal geen werkwijze.

Dat wil zeggen, geen vaste werkwijze. Ik werk afhankelijk van de vraag en de klant. Misschien ben je via een van mijn relaties bij mij terechtgekomen en werk ik simultaan aan hun uitvoering op basis van hun vooronderzoek. Misschien ben je zelf bij mij terechtgekomen en weet je niet waar te beginnen, maar wel dat je een tekstschrijver zoekt. Hoe je ook bij mij terecht komt: vragen kan altijd. Een gesprek kan altijd. Bestel voor mij een havercappuccino en in ruil maak ik wat tijd voor je vrij. 

De werkwijze is dus altijd anders, maar een aantal zaken is altijd hetzelfde. Ik werk planmatig en georganiseerd. Ik werk vanuit Nijmegen en volgens de Covid 19-richtlijnen. Ik werk graag buiten de lijntjes, maar altijd binnen de deadlines (mits jij dat ook doet). Ik communiceer helder, maar ben mogelijk stroefjes qua small talk. Vooral aan de telefoon. Ligt niet aan jou.

Back To Top